De kenmerken van de NATO pontons van Europontoons

Gecertificeerde pontons

De pontons kunnen gecertificeerd geleverd worden, conform Richtlijn EU2006/87.

4mm dik staal

De NATO pontons worden geproduceerd van 4 mm dik staal. Let op: oude pontons van 2,5 mm dik staal worden afgekeurd!

Sterke roostervloer

NATO pontons van Europontoons hebben als enige fabrikant de originele roostervloer. Hier zit het grote verschil met andere aanbieders. Door deze sterke vloer blijft het ponton “in shape” en vervormd het ponton niet.

Voorzien van lepelgaten

De pontons van Europontoons beschikken over unieke lepelgaten waarmee u ze met een heftruck eenvoudig kan laden en lossen.

CE-markering volgens EU-richtlijnen

Uw bestelde pontons voldoen aan de Europese richtlijnen die voor een CE keurmerk of markering gelden. Het CE keurmerk of CE-markering geeft aan dat onze pontons aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen.
Lees meer over het CE keurmerk »

100% koppelgarantie

Koppelbaar met uw NATO pontons. De koppelpontons van Europontoons zijn onderling eenvoudig te koppelen middels pennen en halve manen. Wij kunnen een afdekstrip leveren voor de koppelstukken zodat deze niet los kunnen raken door golfslag. Uniek is dat onze pontons gegarandeerd te koppelen zijn aan andere pontons; leger pontons, genie pontons en nato pontons.

Eigen productie

Europontoons beschikt over een moderne fabriek. Het 4mm dikke staal voor de pontons wordt computergestuurd gesneden en de ervaren medewerkers hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark met moderne lasapparatuur.

Pontons in elke gewenste kleur leveren

Wij kunnen de pontons in elke gewenste RAL kleur leveren, zo kunt u uw eigen identiteit aan de pontons geven. Heeft u meer wensen? Geef het aan en wij gaan samen met u naar een oplossing zoeken!
Lees meer over de kleur mogelijkheden voor pontons »

Hoge restwaarde

De koppelpontons van Europontoons hebben een hoge restwaarde. Indien u dat wenst bieden wij u een terugkoopregeling met een vooraf gegarandeerde prijs.