Koppelpontons van Europontoons

Middels formatie van koppelpontons kan een compleet vlakke vloer gecreëerd worden, welke voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Bovendien is deze voorzien van een slijtlaag. Alle pontons worden tijdens de productie getest op maatvoering, daarmee geven wij 100% koppelgarantie.

Bekijk ook de video van Ondernemend Nederland over Europontoons »

De kenmerken van de pontons

… 

GECERTIFICEERDE PONTONS

De pontons kunnen gecertificeerd geleverd worden, conform Richtlijn EU2006/87.

GEKEURD SAMENSTEL VAN PONTONS

Wij kunnen een gekeurd samenstel van pontons leveren, conform Binnenvaartwet.
Let op: deze gaat 30 december 2018 van kracht!

4MM DIK STAAL

De pontons worden geproduceerd van 4 mm dik staal.
Let op: oude pontons van 2,5 mm dik staal worden afgekeurd!

STERKE ROOSTERVLOER

De koppelpontons hebben een roostervloer, waardoor een extra sterke werkvloer
wordt gecreëerd.

VOORZIEN VAN LEPELGATEN

De pontons van Europontoons beschikken over unieke lepelgaten waarmee u ze met een heftruck eenvoudig kan laden en lossen. Indien u geen lepelgaten wenst kunnen wij ze natuurlijk ook zonder produceren.

CIMG3714

CE-markering volgens EU-richtlijnen

Uw bestelde pontons voldoen aan de Europese richtlijnen die voor een CE keurmerk of markering gelden. Het CE keurmerk of CE-markering geeft aan dat onze pontons aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen.

Lees meer over het CE keurmerk »

KOPPELBAAR (OOK MET NATO PONTONS)

De koppelpontons van Europontoons zijn onderling eenvoudig te koppelen middels pennen en halve manen. Wij kunnen een afdekstrip leveren voor de koppelstukken zodat deze niet los kunnen raken door golfslag. Uniek is dat onze pontons gegarandeerd te koppelen zijn aan andere pontons; leger pontons, genie pontons en nato pontons.

Koppelbaar met oude legerpontons

EIGEN PRODUCTIE

Europontoons beschikt over een moderne fabriek. Het 4mm dikke staal voor de pontons wordt computergestuurd gesneden en de ervaren medewerkers hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark met moderne lasapparatuur.

Ponton fabriek

Kleur naar keuze

Wij kunnen de pontons vanaf een afname van 9 stuks in elke gewenste RAL kleur leveren, zo kunt u uw eigen identiteit aan de pontons geven. Heeft u meer wensen? Geef het aan en wij gaan samen met u naar een oplossing zoeken!

Lees meer over de kleur mogelijkheden voor pontons»

pontons kleur naar keuze

Hoge restwaarde

De koppelpontons van Europontoons hebben een hoge restwaarde. Indien u dat wenst bieden wij u een terugkoopregeling met een vooraf gegarandeerde prijs.

Restwaarde ponton

Bekijk onze producten

Europontoons levert 3 typen pontons; midden ponton, boegponton en groot ponton. Daarnaast leveren wij koppelpennen, halve manen en toebehoren zoals spudpalen en spudpaalhouders. Desgewenst verzorgen wij ook het transport in heel Europa.

Bekijk de producten

Vraag een offerte aan

Europontoons heeft al honderden pontons geleverd. Onze lepelgaten zijn uniek in Europa. Onze pontons worden tijdens de productie getest op maatvoering, hiermee leveren wij pontons met 100% koppelgarantie. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen