De pontons van Europontoons zijn op vele manieren inzetbaar; als drijvende werkvloer, tijdelijke brug, bij het aanbrengen van walbeschoeiingen of bij evenementen (op het water). De mogelijkheden van pontons zijn divers. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van ponton toepassingen.

  • Alles
  • Configuraties
  • Toepassingen

Platform voor een kraan

Koppelpontons zijn uitermate geschikt voor het maken van een drijvend platform voor kraan.  Gebruikte producten voor een platform voor een kraan zijn o.a. Midden ponton, Koppelpennen en Boegponton.

Drijvende steiger

Koppelpontons zijn uitermate geschikt voor het maken van een (tijdelijke) drijvende steiger. Gebruikte producten voor een drijvende steiger zijn o.a. Midden ponton, Koppelpennen en Halve manen.

2 midden pontons gekoppeld

4 middenpontons gekoppeld

Onderhoudswerk op het water

Gebruikte producten voor een ponton voor werkzaamheden op het water Halve manenHalve manen benodigd voor het koppelen van de NATO pontons Meer lezen

8 middenpontons gekoppeld

Drijvende werkvloer

Onze koppelpontons kunnen een unieke drijvende werkvloer of werkvlot creëeren. Gebruikte producten voor een ponton als drijvende werkvloer zijn o.a. Midden ponton, Koppelpennen en Halve manen.

Aanlegsteiger

Koppelpontons zijn uitermate geschikt voor het maken van een tijdelijke aanlegsteiger.  Gebruikte producten voor een (tijdelijke) aanlegsteiger zijn o.a. Midden ponton, Koppelpennen en Spudpalen.

Drijvend evenementenplatform

Gebruik pontons om uw feestterrein uit te breiden of om een drijvend podium te maken. Gebruikte producten voor een drijvende feest- of evenementenplatform zijn Midden ponton, Koppelpennen en Halve manen.

Maatwerk ponton

Tijdelijke brug

Tijdelijke brug met pontons Een tijdelijke brug is snel geplaatst met onze koppelpontons. Gebruikte producten voor een (tijdelijke) pontonbrug zijn o.a. Midden ponton Koppelpennen en Spudpalen.

Onderhoud aan brugdek

Een ponton kan worden geplaatst voor een bouwsteiger voor de onderhoud aan een brugdek. Gebruikte producten voor een ponton voor onderhoud aan brugdek zijn o.a. Midden ponton, Koppelpennen en Halve manen.