onderhoud aan brugdek

Een ponton kan worden geplaatst voor een bouwsteiger voor de onderhoud aan een brugdek.

Gebruikte producten voor een ponton voor onderhoud aan brugdek

zijn o.a.

Een ponton is een uitstekende oplossing voor onderhouds- en renovatieprojecten op of rondom het water. Met een ponton creëer je een stabiele en veilige werkomgeving op het water, waardoor het mogelijk is om werkzaamheden uit te voeren die anders niet mogelijk zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van bruggen, sluizen, of kademuren, of het renoveren van steigers en aanlegplaatsen. Een ponton kan ook worden gebruikt als tijdelijke werkruimte voor bijvoorbeeld evenementen of festivals op het water.

Voorbeeld van toepassing

Voorbeeld van een renovatieproject waarbij een allround steiger op een ponton is geplaatst, in het geval van de afbeelding zijn de pontons gebruikt als onderdeel voor onderhoud aan een brugdek.

Specificaties

De vloer- en bodemdikte van de in eigen beheer geproduceerde pontons bedragen 4mm. Onze pontons hebben een zware roostervloer, waardoor een extra sterke werkvloer wordt gecreëerd. Al onze pontons zijn voorzien van antisliplaag en zijn uitgevoerd met onze unieke lepelgaten (voor heftrucks).

Met een ponton van Europontoons wordt jouw onderhouds- of renovatieproject op het water een succes. Bij aantallen vanaf 9 stuks bieden wij een scherpe offerte. Uitvoering in eigen kleur is tevens mogelijk!

Vraag een offerte aan