Toepassing septictanks

Wilt u een sanitair unit of een toiletunit, voor meerdere personen, plaatsen op uw bouwplaats? Wilt u uw bouwplaats snel en gemakkelijk inrichten, lekker flexibel zijn met het plaatsen van uw sanitair units en toiletunits op de bouwplaats? Dat kan met onze septictanks. Onze septictanks zijn gemakkelijk aan te sluiten en te plaatsen voor op plekken waar geen riool aansluitingen zijn, maar er wel gebruik gemaakt wordt van een toilet/sanitair unit.

Inhoud septictanks

De 10ft fecaliëntank is een 4500 liter tank en de 20ft tank 8500 liter, die wordt gebruikt op plekken waarbij geen riool aanwezig is. De tank zorgt voor de opvang van het vuile water uit de toiletunits en/of toiletwagens. De tank kan door middel van een heftruck verplaatst worden. Er kunnen rond de 750 tot 1450 spoelbeurten in deze tanks worden opgevangen.

Technische specificaties

Het gewicht van een 10ft fecaliëntank is ongeveer 650 KG en het gewicht van een 20 ft fecaliëntank is ongeveer 1100 KG. Daarbij is de dikte van de muren en de onderkant 3 millimeter en de dikte van de bovenkant 1.5 millimeter.

Kenmerken septictanks:

  • Septictank 10ft & 20ft
  • Voorzien van indicatieglas
Vraag een offerte aan